GMD Elite presenteert Metaalstuc op de Afbouw Vakdagen in Gorinchem

Na een succesvolle beurs afgelopen september kondigen we onze aanwezigheid aan op de Afbouwvakdagen te Gorinchem, die zal plaatsvinden op 8 en 9 november. Deze beurs is speciaal ontworpen voor professionals in de afbouwsector en biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen en innovaties in de branche.
De Afbouwvakdagen bestaat uit vakmensen en experts die betrokken zijn bij de afbouw van interieurs en externe afwerkingen. Hieronder vallen onder andere stukadoors, schilders, tegelzetters, interieurontwerpers, en bouwprofessionals. Deze beurs is een cruciaal evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in hoogwaardige afwerkingsmaterialen en -technieken waar ons watergedragen product GMD Elite mooi op aansluit
Als exposant op de Afbouwvakdagen, zal GMD Elite met trots hun revolutionaire product, GMD Metalstuc, presenteren. Metaalstuc is een geavanceerde afwerkingsoplossing die efficiëntie en esthetiek op unieke wijze combineert. Dit product biedt ongekende mogelijkheden om oppervlakken te transformeren met metaal, met snelle droogtijden en een verbluffende glans. Het stelt ontwerpers, architecten en interieurprofessionals in staat om hun creativiteit de vrije loop te laten en unieke ontwerpen te realiseren.
We nodigen alle bezoekers van harte uit om onze stand te bezoeken op standnummer K12 tijdens de Afbouwvakdagen in Gorinchem. Het team van GMD Elite staat klaar om vragen te beantwoorden en de vele voordelen van Metaalstuc en onze andere producten te delen. Mis deze kans niet om kennis te maken met de toekomst van afwerkingstechnologie op 8 en 9 november. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand.